(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: « Μύδροι» από Νταβλούρο για την Νομαρχιακή, τις εκλογές και την πρόταση για υποψηφιότητα της κόρης του – Στον ΣΚΑΙ 89,4

Στον ΣΚΑΙ 89,4 και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή μίλησε ο πρώην βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος με αφορμή τη φημολογία για την υποψηφιότητα της δικηγόρου και κόρης του Βασιλικής Νταβλούρου στις εσωκομματικές της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η κόρη του δεν θα είναι και δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφια κατακεραυνόνοντας  την Νομαρχιακή και δηλώνοντας ότι έχει τον ρόλο «Φιλιππινέζας»

Η ίδια σε ανοιχτή επιστολή της είχε δηλώσει: «Θα είμαι υποψήφια για μέλος της ΔΕΕΠ Αχαϊας. Είμαι μέλος της ΕΚΟ Ναυτιλίας του κόμματος και αποφάσισα τη συμμετοχή μου, στις εσωκομματικές διαδικασίες, σεβόμενη πλήρως όλα τα στελέχη μας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι φιλελεύθερο κόμμα και πρέπει όλοι να έχουν λόγο στη διαμόρφωση του μέλλοντος της. Εκτιμώ ότι στο πρόσωπο του Αντώνη Κουνάβη, ως προέδρου της ΔΕΕΠ, η τοπική οργάνωση θα βρει το βηματισμό της. Πιστεύω λοιπόν ότι η συμμετοχή σε εσωκομματικές διαδικασίες είναι μια ευκαιρία να προσπαθήσει ο καθένας να βοηθήσει τόσο την κοινωνία όσο και το κόμμα. Και ο Α. Κουνάβης το έχει αποδείξει και έμπρακτα».