Ηχηρό άδειασμα Ν. Δένδια σε Μπογδάνο για “συμπαράταξη με Κασιδιάρη”

“Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας, αλλά για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας. Δεν γνωρίζω ποιος παρέστη στην εκδήλωση στο Βίτσι. Ο πατέρας μου ήταν στο Βίτσι. Εγώ λέω ότι σήμερα οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση κομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη”, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στη Βουλή,απευθυνόμενος με οργίλο ύφος στον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Στον ίδιο τόνο δε, ο κ. Δένδιας συνέχισε, απευθυνόμενος στον Κ. Μπογδάνο, προσθέτοντας με έντονο εκνευρισμό:

“Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και διαχρονικά, η κατάθεση στεφάνου με τη Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα να σοβαρευτούμε αυτή την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή. Και όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση, εδώ δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα τέτοια προσπάθεια, για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι”.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση του Κ. Μπογδάνου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, στην οποία υποστήριξε μεταξύ άλλων: “Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς, τους Άγγλους, τους Τούρκους κι τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν οι κομμουνιστές”.