Παναθηναϊκός: Αποδεκατισμένος στο Καραϊσκάκη

Χωρίς τέσσερις ενδεκαδάτους, τους Βέλεθ, Ιωαννίδη, Κώτσιρα, Διούδη και με πειραματική αμυντική γραμμή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αιώνιο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες και μάλιστα ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών θα παραταχθεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός(20:30, Novasports) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την Κ19 να δείχνει τον δρόμο και να επικρατεί 3-2 μέσα στο Ρέντη!

Σαν να μην έφτανε στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς η γνωστή από την αρχή της εβδομάδας απουσία του Φραν Βέλεθ ήρθε και αυτή η… επιδημία ίωσης στο Κορωπί να θέσει νοκ-άουτ ακόμη τρεις εκ των βασικών επιλογών του Σέρβου τεχνικού!

Σωκράτης Διούδης, Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κώτσιρας έμειναν εκτός αποστολής και ο 60χρονος κόουτς θα πρέπει να επιλέξει μια πειραματική αμυντική γραμμή, καθώς ο βασικός τερματοφύλακας, δεξιός στόπερ και δεξιός μπακ δεν είναι στην διάθεσή του στο πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι της SL1!

Παρά το γεγονός πως θα κατέβει μισός στο Καραϊσκάκη, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να φύγει με αποτέλεσμα από την έδρα των Πειραιωτών. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα(-7), μόλις από την πέμπτη αγωνιστική!

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ισχυρό προβάδισμα έχουν οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Δεξιός μπακ ο Σάντσες, αριστερός ο Χουάνκαρ και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια στο κέντρο των μετόπισθεν. Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Ρούμπεν στην μεσαία γραμμή. Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Καρλίτος. Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Μαουρίσιο και είναι βασικός ο Λούντκβιστ, δεν αποκλείεται αντί για 4-3-3 να δούμε το… κλασσικό 4-2-3-1.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και ασκήσεις τακτικής.

Πηγή:www.gazzetta.gr