Νικητής στο ντέρμπι των Νέων (Super League K19) ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του ντέρμπι των Νέων απέναντι στον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Super League K19, με τους Πράσινους να επικρατούν με 3-2 στον Ρέντη με γκολ του Τόρρα στο 87ο λεπτό.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς που είχε τα πάντα, το Τριφύλλι πήρε το τρίποντο στο φινάλε, με ανατροπή στην ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ γρήγορο ρυθμό και με πολλές φάσεις τόσο από την πλευρά των γηπεδούχων όσο και από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό με ένα πολύ όμορφο τέρμα του Φρόκου, ο οποίος σκόραρε με εντυπωσιακό μακρινό σουτ εκτός περιοχής.

Ο Ολυμπιακός από εκεί και έπειτα πήρε τα ηνία του ματς και λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με σκόρερ τον Σπυριδάκη, ύστερα από πολύ όμορφη ασίστ από τον Σταμούλη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 48′ με τον Κασέμι.

Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο Κασέμι το έκανε ο Κουτσίδης στο 61ο λεπτό, όταν ύστερα από κόρνερ του Σπυριδάκη πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1 νικώντας τον Κλίντμαν.

Μετά την ανατροπή του σκορ ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 75ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Μπιλάλ από δεξιά και ωραίο τσίμπημα της μπάλας, προ του Παπαδούδη, ο Καλοσκάμης έφερε το ματς και πάλι στα ίσια (2-2).

Μετά την ισοφάριση ο Ολυμπιακός και πάλι ήταν πιο απειλητικός και είχε μάλιστα και δύο δοκάρια, ένα στο 83 με σουτ του Πετρόπουλου και ένα στο 85′ από τον ίδιον παίκτη με σουτ από τα αριστερά της περιοχής του Κλίντμαν.

Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο Πετρόπουλος και ο Ολυμπιακός το έκανε ο Παναθηναϊκός στο 87′ με μια πολύ όμορφη αντεπίθεση και εντυπωσιακή ενέργεια του Καλού από τα αριστερά, που έδωσε στον Τόρρα και εκείνος από την περιοχή σχεδόν σε άδειο τέρμα σκόραρε για το τελικό 3-2.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικόλης, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι (56′ Πατήρας), Καρακούτης (64′ Παπαδάκος)

Παναθηναικός: Κλίντμαν, Ζαφείρης Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης (62′ Χαχούλης), Κωστόπουλος (64΄ Πορφυρόπουλος), Βολάκης (46′ Βολάκης), Φρόκου, Μπιλάλ, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης