Μ. Θεμιστοκλέους: “Ο απώτερος, στόχος μας είναι να εξελιχθεί ο ιός ως μια “βαριά γρίπη”

Το όραμά του δεν είναι απλά να συμβάλει στην απελευθέρωσή μας από τα δεσμά του κορονοϊού, τα οποία είναι πολλά και επώδυνα, “συντονίζοντας το ισχυρότερο όπλο εναντίον του”, αλλά και η τεχνογνωσία από την αναμφισβήτητα εντυπωσιακή οργάνωση του εμβολιασμού να χρησιμοποιηθεί για ένα ακόμη άλμα στο μέλλον.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Συντονιστής Εμβολιαστικού του Σχεδίου “Ελευθερία”, μιλάει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ και δηλώνει αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να ελέγξουμε την πανδημία.

“Ο απώτερος, στόχος μας είναι να εξελιχθεί ο ιός ως μια “βαριά γρίπη” που δε θα επιβαρύνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την κοινωνική μας ζωή” και ο επόμενος στόχος , τονίζει ο κ. Θεμιστοκλέους, είναι ένα νέο ψηφιοποιημένο σύστημα Υγείας με τη συμμετοχή και τη συνεργασία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, που θα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

“Η ψηφιοποίηση, αποτελεί βασικό βραχίονα των νέων αλλαγών” και “η Επιχείρηση “Ελευθερία” μας δείχνει το δρόμο για την επόμενη ημέρα”.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ