(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Γραμματίκα, θύμα τροχαίου στην Ακτή Δυμαίων – Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι

-Σήμερα ,Τετάρτη, στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Δημήτρη Γραμματίκα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Ακτή Δυμαίων το βράδυ της Δευτέρας.

Σοκαρισμένη παραμένει η Πατραϊκή κοινωνία από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα , όπου  οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ποδηλάτη και τον σκότωσε ακαριαία βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του.

 

Η σύζυγος του 56χρονου, σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του άντρα της, ανέφερε:

«Ο σύζυγός μου ήταν πολύ κάλος, έτρεχε για όλους. Εμείς όμως δεν μπορέσαμε να του δώσουμε καμία βοήθεια. Είναι πολύ άδικο αυτό, όλο είναι πολύ άδικο. Είναι άδικο».

Προσπάθησε να αποφύγει πεζό & χτύπησε ποδηλάτη

«Ο Δημήτρης πήγαινε συνέχεια προς τα εκεί με το ποδήλατο σχεδόν σε καθημερινή βάση και ερχόταν, ποδηλασία. Την ώρα που γυρνούσε λοιπόν έξω από την ΔΕΗ, έγινε το κακό ένα αυτοκίνητο έτρεχε. Πέρναγε μία πεζή, και για να την αποφύγει, έπεσε πάνω στον Δημήτρη και ο Δημήτρης σφηνώθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο και ο θάνατος ήταν ακαριαίος», λέει η ξαδέρφη του θύματος.

Για ώρες η πυροσβεστική προσπαθούσε να απεγκλωβίσει τον 56χρονο που είχε γίνει μια μάζα με τα σίδερα του παρκαρισμένου αυτοκίνητου χρώματος άσπρου και του μπλε αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο οδηγός και όπως μαρτυρούν οι εικόνες, έχει γίνει σμπαράλια.

«Σίγουρα έτρεχε γιατί δεν παίρνεις έναν άνθρωπο να τον σύρεις 20 μέτρα και ο δρόμος δεν έχει και φρεναρισιές. Σίγουρα έτρεχε. Τον έσυρε και τον πήγε και τον κάρφωσε κάτω από ένα αυτοκίνητο. Και μάλιστα το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο το ανασήκωσε και μπήκε από κάτω ο άνθρωπος», λέει ο γαμπρός του.

 

Ο 56χρονος ποδηλάτης αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και ένα παιδί 7 χρόνων.