ΠΑΤΡΑ: Απαρηγόρητη η σύζυγος του Δημήτρη Γραμματίκα: “Είναι άδικο, όλο είναι πολύ άδικο”


Σοκαρισμένη παραμένει η Πατραϊκή κοινωνία απο το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων. Οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ποδηλάτη και τον σκότωσε ακαριαία βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του.

Θύμα του τροχαίου ο Δημήτρης Γραμμάτικας, γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας για την ενασχόλησή του με τα κοινά και την πολιτική δραστηριότητα μέχρι πριν από λίγα χρόνια.

Η σύζυγος του 56χρονου, σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του άντρα της, μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ανέφερε:

«Ο σύζυγός μου ήταν πολύ κάλος, έτρεχε για όλους. Εμείς όμως δεν μπορέσαμε να του δώσουμε καμία βοήθεια. Είναι πολύ άδικο αυτό, όλο είναι πολύ άδικο. Είναι άδικο».

Προσπάθησε να αποφύγει πεζό & χτύπησε ποδηλάτη

«Ο Δημήτρης πήγαινε συνέχεια προς τα εκεί με το ποδήλατο σχεδόν σε καθημερινή βάση και ερχόταν, ποδηλασία. Την ώρα που γυρνούσε λοιπόν έξω από την ΔΕΗ,  έγινε το κακό ένα αυτοκίνητο έτρεχε. Πέρναγε μία πεζή, και για να την αποφύγει, έπεσε πάνω στον Δημήτρη και ο Δημήτρης σφηνώθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο και ο θάνατος ήταν ακαριαίος», λέει η ξαδέρφη του θύματος.

Για ώρες η πυροσβεστική προσπαθούσε να απεγκλωβίσει τον 56χρονο που είχε γίνει μια μάζα με τα σίδερα του παρκαρισμένου αυτοκίνητου χρώματος άσπρου και του μπλε αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο οδηγός και όπως μαρτυρούν οι εικόνες, έχει γίνει σμπαράλια.

«Σίγουρα έτρεχε γιατί δεν παίρνεις έναν άνθρωπο να τον σύρεις 20 μέτρα και ο δρόμος δεν έχει και φρεναρισιές. Σίγουρα έτρεχε. Τον έσυρε και τον πήγε και τον κάρφωσε κάτω από ένα αυτοκίνητο. Και μάλιστα το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο το ανασήκωσε και μπήκε από κάτω ο άνθρωπος», λέει ο γαμπρός του.

Με δεκάδες αναρτήσεις, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Γραμματίκα στα σόσιαλ μίντια, ενώ η οικογένειά του είναι απαρηγόρητη μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα ο δικός τους άνθρωπος.

«Ο Δημήτρης ήταν ένας εξαιρετικός και σύζυγος και πατέρας για το παιδί. Τα είχε όλα τα καλά. Ήταν αγαπητός και εξυπηρετικός, τα πάντα», λέει η πεθερά του.

Ο 56χρονος ποδηλάτης αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και ένα παιδί 7 χρόνων.