ΠΑΤΡΑ: Ο Μορφωτικός Σύλλογος τμήματα Ζωγραφικής, Κεντήματο, Κοπτικής – Ραπτικής

dav

Εφ’ όσον η κατάσταση της δημόσιας υγείας παραμείνει σταθερή, αποφασίσαμε να ξεκινήσουν τα Τμήματα Μαθητείας από 1ης Νοεμβρίου 2021, με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπομένων μέτρων προστασίας.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:
1) Ζωγραφικής ενηλίκων και παιδιών
2) Κεντήματος
3) Κοπτικής – Ραπτικής

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα, από 4.00′ έως 8.00′.
Έναρξη θα γίνει τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα θα ορισθεί πρώτη συνάντηση με τις δασκάλες, όπου θα γίνει και ο διαχωρισμός τμημάτων.
Η προσέλευση μαθητών θα γίνεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid test.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση morfotikospatras@gmail.com ή στο λογαριασμό faceboook του συλλόγου με messenger.
Οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, τμήμα και έτος φοίτησης (1ο για αρχάριους, 2ο, 3ο κλπ.), και τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης πρέπει να επισυνάπτεται υποχρεωτικά φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Δεκτές θα γίνουν και παλαιότερες μαθήτριες, που έχουν συμπληρώσει τρία η περισσότερα έτη φοίτησης, εφ’ όσον υπάρχει περιθώριο, καθώς και μαθήτριες – μέλη του συλλόγου, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας τμημάτων.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τον καθορισμένο αριθμό ατόμων ανά τμήμα, θα γίνει κλήρωση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από σήμερα και θα διαρκέσει έως 8 Οκτωβρίου.

Παρακαλούμε θερμά να τηρηθούν με μεγάλη επιμέλεια όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, καθώς και τα μέτρα για την ασφάλεια όλων μας (αποστάσεις, μάσκες, απολύμανση χεριών κλπ), ελπίζουμε να έχουμε καλή συνεργασία και να περάσουμε μια όμορφη, δημιουργική χρονιά.

Το Διοικητικο Συμβούλιο