ΦΩΤΟ: Έτοιμοι και οι τέσσερις…με στόχο το τρόπαιο

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου, στα πλαίσια του δεύτερου HNC Super Cup 2021, μίλησαν οι αρχηγοί και οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που θα  διεκδικήσουν τον  τίτλο το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο στις 16:30 ενώ ο δεύτερος ημιτελικός θα ακολουθήσει στις 21:00 και θα κοντραριστούν ο Προμηθέας με την ΑΕΚ. 

Νίκος Γκίκας: « Καλησπέρα και από εμένα. Όλες οι ομάδες δεν βρίσκονται στο 100% των δυνατοτήτων μας, όμως εμείς σαν Προμηθέας θέλουμε να υπερασπιστούμε τον περσινό τίτλο εδώ στην Πάτρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες, και από τις τέσσερις ομάδες, και είναι κάτι που μας έχει λείψει».

Λουίς Κασιμίρο: « Είναι μια δύσκολη διοργάνωση, και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη γιατί πρέπει να κρατήσουμε τον τίτλο στο σπίτι μας. Ξεκινάμε αύριο, και θέλουμε όλα αυτά που δουλέψαμε το καλοκαίρι και έγιναν μέσα στα φιλικά να βγουν στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι αύριο.»

Ιωάννης Παπαπέτρου: « Καλησπέρα και από εμένα. Εύχομαι αρχικά υγεία σε όλους τους παίκτες των ομάδων. Είναι μια πολύ όμορφη και δυνατή διοργάνωση, και εννοείται θα προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε. Δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μας, όμως έχουμε δουλέψει πολύ αυτόν τον μήνα και θα είμαστε έτοιμοι αύριο.»

Δημήτρης Πρίφτης: « Καλησπέρα σας. Θα ήθελα αρχικά να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Super Cup. Θα ήθελα να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια όμως στο Λαύριο και στον κόουτς της ομάδας κύριο Χρήστο Σερέλη για αυτό που μας παρουσιάζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Δημήτρης Μαυροειδής: « Καλησπέρα και από εμένα. Σίγουρα η ομάδα μας έχει αλλάξει τα πάντα από την περσινή σεζόν. Είναι μια νέα χρονιά που θα στηριχτεί στην ιστορία της ΑΕΚ, το ρόστερ αλλά και τον κόσμο μας. Εμείς όπως είναι λογικό δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, όμως είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Στέφανος Δέδας: « Καλησπέρα σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις για εμάς. Είμαστε ανυπόμονοι να δούμε την δουλειά που έχουμε κάνει το καλοκαίρι, να βγαίνει εντός του παρκέ. Σίγουρα είναι περίοδος προετοιμασίας, όμως βρισκόμαστε εδώ για να φτάσουμε στο «τελος του τούνελ» που είναι να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Αρχικά όμως πρέπει να περάσουμε το δύσκολο εμπόδιο του Προμηθέα, και έπειτα αν κάνουμε αυτό το βήμα, τότε να κοιτάμε ακόμη περισσότερο τον τίτλο.»

Βασίλης Μουράτος: « Καλησπέρα και από εμένα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, και φυσικά θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Παρόλα αυτά, αυτό που θέλουμε αρχικά είναι να το ευχαριστηθούμε και εννοείται να βγούμε να παίξουμε μπάσκετ»

Χρήστος Σερέλης: « Καλησπέρα σε όλους. Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ, και έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι κάτι το οποίο δεν μας συμβαίνει εύκολα και για αυτό δεν θα έχουμε μεγάλη πίεση, όμως επειδή είναι η δεύτερη φορά που θα διεκδικήσουμε τίτλο, και για αυτό θέλουμε να το χαρούμε αρχικά, και έπειτα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»