Ρονάλντο: «H European Super League δεν είναι κακή ιδέα»

Θέση υπέρ της European Super League πήρε ο Ρονάλντο, ο οποίος θεωρεί πως το πρότζεκτ που ετοιμάζουν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δεν αποτελεί και τόσο κακή ιδέα

Υπέρμαχος της European Super League ο Ρονάλντο

Το αμφιλεγόμενο εγχείρημα που ευελπιστεί να ρίξει από τον θρόνο την UEFA και να δώσει μια νέα μορφή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο βρήκε ακόμη έναν υποστηρικτή, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του προέδρου της Ρεάλ Βαγιαδολίδ!

Κληθείς να πάρει θέση πάνω στον πόλεμο που έχει ανοίξει μεταξύ των δυο μετώπων, το Φαινόμενο άφησε στην άκρη τις… διπλωματικές απαντήσεις και τάχθηκε καθαρά υπέρ των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους που οραματίζονται ακόμα την πραγμάτωση της διοργάνωσης.

«Οφείλω να παραδεχτώ πως η ESL δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Οι οπαδοί πάντα θέλουν να βλέπουν αγώνες μεταξύ των κορυφαίων ομάδων. Λατρεύουν να παρακολουθούν Ρεάλ εναντίον Ίντερ ή Μίλαν και Σίτι απέναντι στην Παρί» ανέφερε ο Βραζιλιάνος στην «Athletic».

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο τάσσεται υπέρ ενός… καινοτόμου πρότζεκτ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αφού στο παρελθόν έχει υποστηρίξει ένθερμα και τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει η FIFA για διεξαγωγή Μουντιάλ ανά δυο χρόνια.

Πηγή:www.gazzetta.gr