ΠΑΤΡΑ: Καλά τα νέα για τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε στα καρτ – Αποσωληνώνεται από τους γιατρούς του


Καλά είναι τα  νέα για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε στο πλαίσιο των αγώνων Καρτ.

Αναμένεται σήμερα η αποσωλήνωσή του.
Το πρώτα θετικά δείγματα δόθηκαν χθες κατά τη διαδικασία των νευρολογικών τεστ που διεξήγαγε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης, και η ιατρονοσηλευτική του ομάδα.
Σε συνέντευξη Τύπου ο διοικητής της 6ης ΥΠε Γιάννης Καρβέλης , τόνισε:
«Από την Κυριακή μέχρι σήμερα το παιδάκι παραμένει σε καταστολή. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενός νευρολογικού ”παραθύρου” που εφάρμοσαν οι γιατροί της Κλινικής προκειμένου να ελέγξουν την αντίδραση του εγκεφάλου του. Οπως με ενημέρωσε ο κ. Ανδρέας Ηλιάδης, υπεύθυνος της ΜΕΘ παίδων τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Είμαστε αισιόδοξοι γα την περαιτέρω εξέλιξη υγείας του ασθενούς» ανέφερε ο κ. Καρβέλης.
Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα καθώς έχει προγραμματιστεί ο μαγνητικός έλεγχος της κεφαλής του μικρού με στόχο να διερευνηθούν τυχόν βλάβες. Αν η περιοχή του εγκεφάλου είναι πλήρως καθαρή, τότε, όπως μας ανέφερε ο κ. Ηλιάδης θα προχωρήσουν στην άμεση αποσωλήνωσή του. «Με τη βοήθεια του Θεού πιστεύω ότι σήμερα θα μπορέσουμε να παραδώσουμε το μικρό Φώτη υγιή στα χέρια των γονιών του. Είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Αλλωστε γι’ αυτό εύχεται και προσεύχεται όλη η χώρα».
Την ίδια ελπίδα μάς εξέφρασε και η γιατρός του «Αγίου Ανδρέα», η οποία ήταν και γιατρός της διοργάνωσης, Βιβή Λουκοπούλου.