ΠΑΤΡΑ: Ο υπ. ευρωβουλευτής Ν.Δ. και καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης στηρίζει Αντ. Κουνάβη – Στις εκλογές της ΔΕΕΠ

Γιατί στηρίζω

Την υποψηφιότητα του επιχειρηματία, δημοτικού συμβούλου Πάτρας και μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαϊας, Αντώνη Κουνάβη, για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας, στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου, στηρίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, καθηγητής Σεισμολογίας, Άκης Τσελέντης.

Με δήλωση του στη «Γ» ο κ. Τσελέντης ανέφερε: «Η ευθύνη της Ν.Δ. για το μέλλον της χώρας, είναι μεγάλη και η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά τις δυσκολίες, που αντιμετώπισε την τελευταία διετία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Θεωρώ ότι στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές, θα πρέπει στις οργανώσεις του κόμματος, να  φυσήξει ένας καινούργιος αέρας. Οι ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ)  θα πρέπει να παρεμβαίνουν στα προβλήματα του τόπου, να παράγουν πολιτική, και περαιτέρω θα πρέπει και ο νεότερος φίλος της ΝΔ να έχει την αίσθηση της συμμετοχής τόσο στη λήψη των αποφάσεων όσο και στην υλοποίησή τους. Με δύο κουβέντες ο Νεοδημοκράτης για να έχουμε την αξίωση να είναι ενεργός, θα πρέπει να έχει και φωνή.

Επιπρόσθετα θεωρώ ότι η σχέση της περιφερειακής οργάνωσης ενός δημοκρατικά οργανωμένου κόμματος με τα κεντρικά όργανα θα πρέπει να είναι αμφίδρομη. Το κέντρο αποφασίζει και δίνει τις κατευθύνσεις, παράγει κεντρικά την πολιτική του κόμματος και οι κομματικές οργανώσεις στοιχίζονται με αυτή. Θα πρέπει όμως και η φωνή της περιφερειακής οργάνωσης να φθάνει στο κόμμα και να λαμβάνεται υπ’ όψη. Σ’ αυτές τις αρχές, θεωρώ ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης, μπορεί άριστα να ανταποκριθεί και να δώσει νέα πνοή, στην κομματική οργάνωση της Ν.Δ. στην Αχαΐα και να ανταπεξέλθει  με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά του.  Είναι παρών στην  πρώτη γραμμή και στα εύκολα και στα δύσκολα χρόνια, υπερασπιζόμενος  τις αρχές και τα ιδανικά της παράταξη μας.

Τα επόμενα δύο χρόνια οι προκλήσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η πατρίδα μας, η Νέα Δημοκρατία αλλά και η Δ.Ε.Ε.Π  Αχαϊας θα είναι πολλές και δύσκολες. Θεωρώ ότι ως πρόεδρος ο Αντώνης Κουνάβης, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα όσα προανέφερα και γι΄αυτό  στηρίζω ένθερμα την υποψηφιότητα του».