Η γιατρός μετά τη σύλληψή της για εικονικό εμβολιασμό: «Αυτό το πράγμα με την υποχρεωτικότητα έχει καταντήσει αηδία»

«Καναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε», ισχυρίστηκε η γιατρός – Η νοσηλεύτρια, όπως φαίνεται στο βίντεο, «τρύπησε» την πλαστική χειρουργό, ωστόσο δεν της χορήγησε το φάρμακο – Έχουν γίνει τρεις συλλήψεις

Αρνείται τις κατηγορίες που τις προσάπτονται η 75χρονη γιατρός-πλαστικός χειρουργός, η οποία πιάστηκε επ’αυτοφόρω και συνελήφθη για εικονικό εμβολιασμό. «Καναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε», δήλωσε η γιατρός.

Όπως είπε στην κάμερα του Alpha, εμβολιαζόταν με τη δεύτερη δοση, ενώ υποστήριξε ότι στην πρώτη είχε συμπτώματα.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που κυκλοφορεί, όμως, φαίνεται η γραμματέας της 75χρονης γιατρού να σηκώνει και τα δυο της χέρια για να καλύψει το οπτικό πεδίο ενός άλλου γιατρού.

Η νοσηλεύτρια «τρύπησε», επίσης, την πλαστική χειρουργό, ωστόσο δεν της χορήγησε το φάρμακο.

Η 75χρονη γιατρός ισχυρίστηκε ότι δεν εκδόθηκε πλαστό πιστοποιητικό, ενώ προσέθεσε πως δεν είναι κατά των εμβολίων, αλλά «αυτό το πράγμα με την υποχρεωτικότητα έχει καταντήσει αηδία».

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Την ίδια στιγμή, απασχολεί πολύ τις αρχές το γεγονός ότι οργανωμένα κυκλώματα προσεγγίζουν αρνητές εμβολίων για να πουλήσουν πλαστό πιστοποιητικό.