ΦΩΤΟ: Μεγάλος σύμμαχος του Προμηθέα…το Μητροπολιτικό Κολέγιο

Η παρουσίαση του κεντρικού χορηγού στην φανέλα του Προμηθέα έγινε σήμερα, με Μητροπολιτικό Κολέγιο πλέον να κοσμεί την φανέλα του.

Από πλευράς Προμηθέα μίλησαν ο Χρήστος Μήλας και ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης, ενώ για το Μητροπολιτικό Κολέγιο μίλησε ο Βαγγέλης Ροδόπουλος, αντιπρόεδρος του Κολεγίου.


Χρήστος Μήλας: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που βρίσκεται σήμερα εδώ. Σήμερα λοιπόν καλωσορίζουμε τον κεντρικό χορηγό στην φανέλα μας, το Μητροπολιτικό Κολέγιο. Είναι μια συνεργασία την οποία και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν και έγινε πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι που ένα στολίδι σαν και αυτό θα έχει συνεργασία με εμάς. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στα νέα παιδιά και θέλουμε να έχουν την καλύτερη μεταχείριση σε όλους τους τομείς, και η συνεργασία μας με το Μητροπολιτικό Κολέγιο είναι η καλύτερη επιλογή και για τις σπουδές των παιδιών. Η φιλοσοφία μας ταιριάζει απόλυτα με αυτή που έχουμε εδώ στον Προμηθέα.»

Βαγγέλης Ροδόπουλος: «Καλησπέρα και από εμένα. Θεωρώ ότι κύριος Μήλας αποτύπωσε ακριβώς το τι είναι το Μητροπολιτικό Κολέγιο. Είμαστε με την σειρά μας παρά πολύ χαρούμενοι που θα υπάρξει μια συνεργασία με τον Προμηθέα, μια ομάδα που είναι στολίδι για την Ελλάδα και όχι μόνο για την Πελοπόννησο και την Πάτρα. Είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά, όπως ακριβώς κάνει και ο Προμηθέας. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που ερχόμαστε πλέον στην Πάτρα, καθώς και ο πατέρας μου, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Μητροπολιτικού Κολεγίου, κατάγεται από ένα χωριό δέκα λεπτά μακριά από την Πάτρα, τα Λουσικά Αχαΐας. Να ευχηθώ καλή αθλητική χρονιά αλλά και παράλληλα και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά.»

Θανάσης Τριανταφυλλίδης: « Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω το Μητροπολιτικό Κολέγιο που δίνει αυτή την τεράστια ευκαιρία στα παιδιά του συλλόγου να μείνουν στην πόλη της και να σπουδάζουν και να παίζουν παράλληλα στον Προμηθέα. Είναι μια εξαιρετική συνεργασία αυτή που έχουμε από σήμερα. Μάλιστα ερχόμαστε και από μια δύσκολη περίοδο όλη μας, λόγω πανδημίας, και είμαστε εδώ για να κάνουμε και πάλι όλοι μαζί μια καινούργια αρχή.»