Εύβοια – Συναγερμός για κρούσματα σε σχολεία – Πού έχουν εντοπιστεί


Κρούσματα κοροναϊού καταγράφονται σε σχολεία στην Εύβοια, πριν καλά καλά να γίνουν τα πρώτα self test της δεύτερης εβδομάδας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής έχουν εντοπιστεί κρούσματα σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί δύο στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Αγίας Άννας, ένα κρούσμα στο Λύκειο Κανήθου, ένα κρούσμα στο Γυμνάσιο Βασιλικού και ένα στο Γυμνάσιο Λαμψάκου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έχουν ενημερωθεί οι διευθύνσεις των σχολείων και τα αντίστοιχα τμήματα που έχουν κρούσματα για τη διενέργεια των επιπλέον τεστ που απαιτούνται με βάση τα μέτρα που ισχύουν. 

Η ενημέρωση του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Κώστας Δούνας μιλώντας στο evima.gr ανέφερε ότι εντοπίστηκαν κρούσματα κοροναϊού σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού.

«Εντοπίστηκαν συνολικά πέντε κρούσματα σε μαθητές. Τα δύο εντοπίστηκαν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίας Άννας, ένα κρούσμα στο Λύκειο Κανήθου, ένα κρούσμα στο Γυμνάσιο Βασιλικού και ένα στο Γυμνάσιο Λαμψάκου. Ωστόσο επειδή στέλνουμε για self test και άλλους μαθητές να τονίσω ότι έχουν εντοπιστεί και άλλα κρούσματα, τον ακριβή αριθμό των οποίων θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το πρωί της Τρίτης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δούνας.