(ΒΙΝΤΕΟ)-ΠΑΤΡΑ: Κρίσιμες ώρες για τον 6χρονο που χτυπήθηκε στους αγώνες καρτ – Τι λένε οι γιατροί – Τί υποστηρίζουν οι διοργανωτές

Κρίσιμο θεωρείται το επόμενο 48ωρο για τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε στη διάρκεια των αγώνων καρτ χθες στο κέντρο της Πάτρας, όπως  δηλώνει ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου  Ανδρέας Ηλιάδης.

Σύμφωνα με τον αν. διοικητή Δημ.  Μπάκο, η  αξονική που έγινε στον μικρό δείχνει πως δεν υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία. Ωστόσο η κρισιμότητα της κατάστασής του παραμένει. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Ο πατέρας του 6χρονου ήταν σοκαρισμένος, αφού όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του (ΒΙΝΤΕΟ).  Ο μικρός έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Ο πατέρας τον πήρε αγκαλιά και άρχισε να ψάχνει ασθενοφόρο, επιτόπου έφθασε το ΕΚΑΒ και γυναίκα γιατρός παρείχε πρώτες βοήθειες. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια – συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ – στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Η γραμματεία του PICK PATRAS εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το PICK διεκόπη μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός φιλανθρωπικού event με τη συμμετοχή πολλών επωνύμων. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίδειξη το καρτ με το Νο2 αποσταθεροποιήθηκε στην ευθεία μετά από επαφή με άλλο καρτ και χτύπησε στα προστατευτικά πλαστικά (ζέρσεϊ). Στη συνέχεια η πορεία του ήταν ανεξέλεγκτη και χτύπησε ένα διερχόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο. Λόγω της εξέλιξης αυτής αποφασίστηκε η διακοπή του PICK. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την κατανόησή τους. Από την πρώτη χρονιά οργάνωσης του PICK πρώτο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφαλής διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων εντός πίστας».