(ΒΙΝΤΕΟ)-ΑΙΓΙΟ: Συναυλία εναλλακτικού ήχου στο υπαίθριο θέατρο

 

Συναυλία με εναλλακτικό ήχο και με τη συμμετοχή νέων μουσικών και συγκροτημάτων από την Αιγιάλεια, με πρωτοβουλία και την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 20.30, στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς».

 

Περιγραφή εκδήλωσης:

Καθώς η μουσική εισέρχεται στη σιωπή και τη σπάει, γονιμοποιώντας τη με συχνότητες ιαματικές, έτσι κι εμείς, γινόμαστε φορείς της δημιουργικής της φύσης, προετοιμάζοντας το έδαφος για μυστικές ενώσεις μεταξύ των ανθρώπων!

 

Ο Γιάννης Σημαιόπουλος θα ενισχύσει αυτή την όμορφη τάση της ανθρώπινης ψυχής μέσα από ροκ και μπλουζ μελωδίες!

 

Οι Queen & The Soul (Eleni Spyratou (voice, acoustic guitar, percussion) και ο Andreas Prountzos (electric guitar, loops and effects) παίζουν και μας ταξιδεύουν με live covers, από τη rock, soul, reggae έως την ethnic world, μουσική σκηνή!

https://www.youtube.com/watch?v=mIYKrxTpw9o&feature=emb_logo&skip_registered_account_check=true

 

 

Ο Gobey (φωνή, effects, loops) και ο P–Gial (ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά, effects), στο ντουέτο αυτό πειραματίζονται με βασικά τους εργαλεία ένα λουπαδόρο, τα εφφέ του Gobey, την ηλεκτρική κιθάρα του P-Gial και την αγάπη τους για τη reggae μουσική. Το πρόγραμμά τους είναι ένα ταξίδι στη reggae κουλτούρα περιέχοντας τόσο γνωστά κομμάτια και riddims μεγάλων καλλιτεχνών εκτελεσμένα με το δικό τους τρόπο, όσο και δικά τους original κομμάτια.

https://www.youtube.com/watch?v=H5K-ULHqIHs&feature=emb_logo

 

Οι No Reception είναι ένα alternative rock συγκροτήμα με έδρα το Αίγιο. Δημιουργήθηκε το 2011 και αποτελείται από τους: Αποστόλης Ψηλός (voice), Ανδρέας Προύντζος (electric guitar), Ζησιμόπουλος Κλέων (bass) και Νίκος Δροσόπουλος (drums). Το 2017 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «What happened here?» και το 2021 κυκλοφόρησαν τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Mr You». Έχουν συμμετάσχει σε αρκετά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=4nvFS_L23uw&feature=emb_logo

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.