Γλυκά Νερά – Σε κατάσταση σοκ ο ενοικιαστής της μεζονέτας – Τι εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα

Αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι όπου μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της, Τρίτη 11 Μαΐου 2021. Στο σπίτι βρισκόταν και το ενός έτους μωρό τους. Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν. Η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ένοικο απέκτησε η μεζονέτα των Γλυκών Νερών όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκοψε το νήμα της ζωής στη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς.

Δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας την στυγερή δολοφονία. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν από έναν μήνα, στα μέσα Αυγούστου, φέρεται να έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι. Αυτό το επιβεβαιώνουν και γείτονες που είδαν συνεργεία να βγάζουν τα πράγματα έξω και να τα μεταφέρουν, αρχικά, στο υπόγειο πάρκινγκ.

Ποιος νοίκιασε το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες, όταν αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν αλλά ούτε για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας.

Ο νέος ένοικος εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από τη στιγμή που έμαθε για τη γυναικοκτονία, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδια.