(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Το βραδινό συναπάντημα στου Μαραβέλα και η κλήρωση της λαχειοφόρου της Κοινο_Τοπίας

 

Τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου δράσης 2021-22 πραγματοποίησαν το πρώτο συναπάντημά τους στο κατάστημα εστίασης Μαραβέλα στο Γηροκομειό όπου είχαν την ευκαιρία να γευτούν μεζέδες και εδέσματα από το μενού του.
Την υποδοχή των προσκεκλημένων στο υπέροχο δροσερό και καταπράσινο περιβάλλον του καταστήματος αλλά και της περιοχής είχαν αναλάβει η Αναστασία Βελλοπούλου και η Ελένη Δημοπούλου.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, προς ενίσχυση των δράσεων και της λειτουργίας του νέου χώρου της Κοινο_Τοπίας, η οποία είχε ξεκινήσει από το 2020 αλλά λόγω προσκομμάτων και διαρκών περιορισμών που βιώσαμε δεν είχε ολοκληρωθεί. Το δώρο ένα ιδιαίτερο συλλεκτικό Malt scotch whisky και συγκεκριμένα το Balvenie Distillery 10 years Founders Reserve που ήταν ευγενική προσφορά στελέχους της Κοινο_Τοπίας, αξίας 200€, βρήκε τον αποδέκτη του. Ευτυχώς το δώρο της κλήρωσης με τον καιρό γίνεται καλύτερο και έτσι η καθυστέρηση ολοκλήρωσής της δεν είχε αρνητική επίδραση!
Τυχερό νούμερο ήταν στο Α πράσινο το Νο 83 το οποίο είχε αγοραστεί μαζί με πολλούς άλλους λαχνούς από μέλη της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας για ενίσχυση.
Τον τυχερό αριθμό ανέδειξε ο μικρότερος της παρέας της βραδιάς ο πεντάχρονος Φάκος Ρηγόπουλος Γιώργος μέσα από το κουτί με τους δεκάδες λαχνούς.
Στη διεκπεραίωση και ολοκλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς συνέδραμαν η Σωτηρία Στεφανοπούλου και η Μαρκέλλα Σταμίρη.
Μια ωραία έκπληξη περίμενε τους συμμετέχοντες μετά το φαγητό. Με πρωταγωνιστές τα μέλη της χορωδίας που ήταν παρόντα ξεκίνησε το τραγούδι με αφορμή την πρόσφατη απώλεια του Μ. Θεοδωράκη και συνεχίστηκε με τραγούδια του Μ. Χατζιδάκη.
Ελπίζοντας το φθινόπωρο να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται και τη νέα περίοδο οι συνθήκες να επιτρέψουν συναθροίσεις και εκδηλώσεις τα μέλη αισιοδοξώντας έδωσαν ραντεβού σε επόμενες δράσεις.
Για όσους θα ήθελαν να συμβάλλουν στη στήριξη του έργου της Κοινο_Τοπίας μπορούν να απευθυνθούν στο 2610.277171, στο fb, και στο info@koinotopia.gr