(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΑΧΑΪΑ: Πρώτη επίσημη υποψηφιότητα για την προεδρία της Τοπικής ΝΔ – Ο Αντ. Κουνάβης εξηγεί τους λόγους

Δήλωση Αντώνη Κουνάβη

Κατόπιν ώριμης σκέψης και περισυλλογής, ακολουθώντας πρωτίστως τις σχετικές προτροπές φίλων και συναγωνιστών,
αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.
Η υποψηφιότητα μου δεν έχει ως αυτοσκοπό μια υψηλή κομματική ή κρατικοδίαιτη θέση, ούτε καθοδηγείται από προσωπικές φιλοδοξίες.
Η υποψηφιότητα μου δεν κρύβει καμία υστεροβουλία, κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι όσοι είναι γνώστες της συνεπούς διαδρομής μου στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, από τη ΜΑΚΙ και την ΟΝΝΕΔ, έως σήμερα.
Η υποψηφιότητα μου έχει ως γνώμονα την αναγέννηση της ΔΕΕΠ, έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της σύνθεσης, της ενότητας, της σύμπνοιας και της ομοψυχίας.
Εάν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας μού κάνουν την ύψιστη τιμή και με αναδείξουν πρόεδρο της ΔΕΕΠ, δεσμεύομαι ότι θα δουν μια Οργάνωση ζωντανή και δραστήρια, τα γραφεία της οποίας θα είναι ανοικτά για όλους.
Προτεραιότητα μας θα είναι η αγαστή συνεργασία με τους βουλευτές μας, τα στελέχη και τη Βάση μας, για το καλό του Νομού Αχαΐας και της παράταξης μας.
Οφείλω να διαμηνύσω ότι η επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα πρέπει να μας βρει ανανεωμένους, δυνατούς, με περισσότερη όρεξη για προσφορά, ενωμένους σαν μία γροθιά, χωρίς εσωτερικές έριδες ή πισώπλατα μαχαιρώματα, που το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι ζημιά στην ίδια μας την παράταξη. Να αφήσουμε πίσω μας τις όποιες πληγές του παρελθόντος, ώστε να βαδίσουμε μπροστά.
Καλώ όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές, διότι με την ψήφο μας δυναμώνουμε το κόμμα μας, την πατρίδα μας.
Η Νέα Δημοκρατία ανήκει σε όλες και όλους, ανήκει στα μέλη της, στους φίλους της, σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες!

Ακούστε όσα είπε στο Σκάι Πάτρας 89,4 και τον Κωνσταντίνο Φλαμή: