Ο Τρύφων Λίβας ξεχώριζε για πολλά

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον πρώην δήμαρχο Διακοπτού Τρύφωνα Λίβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης.
Κοινοτάρχης Διακοπτού και στη συνέχεια πρώτος δήμαρχος Διακοπτού που διαμορφώθηκε με το νόμο Καποδίστρια, ο Τρύφων Λίβας υπηρέτησε επί σειρά ετών την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους συνδημότες του με ήθος, αίσθημα ευθύνης, αφοσίωση, προγραμματισμό και αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου του.
Μάλιστα, για την πολύχρονη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η Δημοτική Τοπική μας Οργάνωση τον είχε τιμήσει σε εκδήλωση το 2017, παρουσία του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη.
Ο Τρύφων Λίβας ξεχώριζε για πολλά. Χαρακτηριστική όμως ήταν η λιτότητα του βίου του, η εργατικότητα στον επαγγελματικό και πολιτικό χώρο που δραστηριοποιήθηκε, η δημοκρατικότητα της προσωπικότητας και το ήθος του χαρακτήρα του. Αξίες που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να υπηρετούμε ακολουθώντας το παράδειγμά του.
Η στάση ζωής και η προσφορά του θα του δίνει πάντα μία θέση στην καρδιά όλων των Διακοπτιτών. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ