ΑΧΑΪΑ: Ekiosky’s στην Πάτρα

Το ekiosky’s, η Νο1 ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα καθημερινά μικρο-ψώνια, επεκτείνεται και από τον Σεπτέμβριο του 2021 εξυπηρετεί παραγγελίες στην Πάτρα

Έτσι, οι κάτοικοι της Πάτρας μπορούν πλέον να μπαίνουν στο www.ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app και να παραγγέλνουν από καφέ, είδη περιπτέρου, βασικά είδη διατροφής μέχρι καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και μάλιστα σε ώρες και ημέρες που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά.

Επιπλέον, όσοι κάτοικοι της Πάτρας γραφτούν στην πλατφόρμα, κάνουν την παραγγελία τους και προσθέσουν κατά το checkout τον κωδικό ICECREAM10, έχουν αυτόματα έκπτωση 5€ σε οικογενειακό παγωτό ALGIDA, ΕΒΓΑ ή Ben & Jerry’s . Ο κωδικός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2 φορές, έτσι μπορούν να κερδίσουν συνολικά 10€ από τις αγορές σου σε οικογενειακά παγωτά. Η μόνη προϋπόθεση είναι να καλύπτεται η ελάχιστη παραγγελία 5€ στα υπόλοιπα προϊόντα εκτός καπνικών, ενώ η εξαργύρωση μπορεί να γίνει έως 30/09.

Το ekiosky’s ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2020 από τον όμιλο Μούχαλη, με στόχο να εξυπηρετήσει τις μικρές και μεγάλες καθημερινές ανάγκες, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, τις αυθόρμητες επιθυμίες των καταναλωτών, άμεσα όπου κι αν βρίσκονται, από το κινητό ή και τον υπολογιστή τους. Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα με προϊόντα Mini market στην Ελλάδα. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία ενός έτους στην ελληνική αγορά, η ομάδα του eKioskys ανέπτυξε το νέο ekioskys app, το οποίο από τον Μάιο του 2021 είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα: στο App store για iOS, στο Play για Android και στο AppGallery για Huawei.

Το ekiosky’s εξυπηρετεί καθημερινά στην Πάτρα από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο, μέσα από το www.ekioskys.gr ή μέσω του ekiosky’s app. Προσφέρει άμεση και δωρεάν παράδοση, με ελάχιστη παραγγελία 5€.