Βιτριόλι – Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα στο Twitter – «Υποκλινόμαστε στο θαρρος σου κορίτσι μου»

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου, σήμερα στα δικαστήρια. Όχι γιατί φορούσε τη μάσκα και τους ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της. Αλλά γιατί ήταν εκεί… γενναία, με ψηλά το κεφάλι, επιδιώκοντας να συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι με τέτοιο μένος, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της και προκαλώντας της αφόρητο πόνο και βλάβες στο πρόσωπό της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, νωρίτερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, φορώντας την ειδική μάσκα που προστατεύει το πρόσωπό της, μετά και τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί και έφυγε όταν η δίκη -στην οποία τελικά δεν παρέστη η κατηγορουμένη- διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου, όπως ήρθε: Με ψηλά το κεφάλι…

Τα είπε όλα… με τη λακωνική δήλωσή της εξάλλου κατά την αποχώρησή της: «Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η  Ιωάννα και όλη «η Ελλάδα έγινε μια αγκαλιά» για αυτή όπως αναφέρεται σε σχόλια στο Twitter.

«Υποκλινόμαστε στο θάρρος σου κορίτσι μου»

Η δύναμη της Ιωάννας να παραστεί στη δίκη, ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης, με τους χρήστες στα social media, να εκφράζουν τον θαυμασμό τους στην κοπέλα, επικρίνοντας έντονα την απόφαση της κατηγορούμενης να μην παραστεί στη δίκη.

«Υποκλινόμαστε στο θάρρος σου κορίτσι μου», «Η Ιωάννα σήμερα παραδίδει μαθήματα ζωής», «Είμαστε όλοι δίπλα σου» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών:

Δείτε τα σχόλια