Απαύδησε η Άνιστον: Μακριά από άνδρες του Χόλιγουντ- Τι είπε για τον Σουίμερ

Η Τζένιφερ Άνιστον είχε μέχρι στιγμής ένα γάμο κι ένα διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ αλλά και μια πολυσυζητημένη σχέση και ένα διαζύγιο με τον Τζάστον Θέροου. Η ηθοποιός που έχει κάνει σχέσεις κυρίως με ηθοποιούς, αποκάλυψε ότι ελπίζει η επόμενη σχέση της να είναι με κάποιον εκτός Χόλιγουντ.

Με αφορμή την προβολή της δεύτερης σεζόν της σειράς The Morning Show, η σταρ μίλησε στο People –The TV Show, για τις σχέσεις ανάμεσα στους σελέμπριτις και απάντησε στο αν πιστεύει ότι μπορούν να λειτουργήσουν οι σχέσεις ανάμεσα σε διάσημους και μη διάσημους. “Φυσικά” απάντησε η 52χρονη ηθοποιός εξηγώντας ότι “απόλυτα, εννοώ έχει συμβεί. Αυτό εύχομαι κι εγώ, να μην είναι απαραίτητα από τον χώρο. Αυτό θα ήταν ωραίο”.

Η ηθοποιός ήδη είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της από τα Φιλαράκια, Ντέιβιντ Σουίμερ, λέγοντας ότι θα ήταν “παράξενο”. Όπως είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει έδειχαν “πόση ελπίδα έχουν οι άνθρωποι να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους”.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει όταν ο Σουίμερ είχε παραδεχτεί κατά τη διάρκεια του ριγιούνιον της σειράς ότι όταν είχε γνωρίσει την ηθοποιό υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ τους αλλά “ήταν σαν δύο πλοία να περνούν γιατί ο ένας ήταν ήδη σε σχέση και ποτέ δεν περάσαμε τα όρια.

Το σεβαστήκαμε”. Η Άνιστον μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι είχε πει στον συμπρωταγωνιστή της ότι “θα είναι κρίμα αν την πρώτη φορά που εγώ κι εσύ να φιληθούμε πραγματικά θα προβληθεί στην τηλεόραση”.

Πηγή: MUST