Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ με κορονοϊό αλλά το εμβόλιο δεν με έχει πείσει»


Παρά τη σοβαρή περιπέτειά του με τον κορονοϊό, που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή όπως είπε και ο ίδιος, ο Στάθης Αγγελόπουλος παραμένει δύσπιστος για το εμβόλιο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, περιέγραψε τη σοβαρή περιπέτειά του με τον κορονοϊό, όταν νόσησε βαριά και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι, παρά τα όσα βίωσε από τον φονικό ιό, ο ίδιος εξακολουθεί να είναι δύσπιστος με το εμβόλιο.

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου.

Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορονοϊό, θέλει έξι μήνες.

Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ας πεθάνω από κορονοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση», συμπλήρωσε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Be the first to comment on "Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ με κορονοϊό αλλά το εμβόλιο δεν με έχει πείσει»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*