Ο Προμηθέας δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο


Σήμερα και την Κυριακή η ομάδα του Προμηθέα θα δώσει αγώνες με Λάρισα και ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Καρδίτσας.

Ωστόσο δεν μένει μόνο στα αγωνιστικά καθήκοντά του και θα προχωρήσει σε μία σημαντική πρωτοβουλία, αφού η ΚΑΕ θα ενισχύσει τον εξοπλισμό του Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες και συνάμα θα δώσει δώρα στα παιδιά που μένουν στο εν λόγω Κέντρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΚ Καρδίτσας:

«Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Προμηθέα Πάτρας

Εκτός από πλούσιο θέαμα, το Τουρνουά Μπάσκετ “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” που διοργανώνεται στο Νέο Κλειστό της πόλης μας στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, θα προβάλλει και την κοινωνική ευαισθησία των ανθρώπων του αθλητισμού.

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η ΚΑΕ Προμηθέας, η οποία αναδεικνύοντας το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού, θα προχωρήσει σε ενίσχυση του εξοπλισμού του Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά του κέντρου.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση του Promitheas Patras BC έχει ως εξής: «Η ΚΑΕ Προμηθέας, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην Καρδίτσα, αναμένεται να ενισχύσει το «Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες», που βοηθάει παιδιά με ειδικές ανάγκες, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Συγκεκριμένα, θα γίνει δωρεά ενός σύγχρονου προτζέκτορα για τις ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων των παιδιών της δομής αυτής.

Επιπλέον θα μοιραστούν πλούσια «προμηθεικά» δώρα, όπως μπάλες, φανέλες της ομάδας υπογεγραμμένες από παίκτες και άλλα».

Be the first to comment on "Ο Προμηθέας δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*