Eκτός ορίων ο Τραμπ για τον Ζάκερμπεργκ: «Ερχόταν στον Λευκό Οίκο και μού φιλούσε…»

Δεν μπορεί ακόμα… να χωνέψει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τον   «εξοστρακισμό» του από Facebook και Twitter, λόγω των εμπρηστικών αναρτήσεών του, μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, στις αρχές της χρονιάς.

Ο Τραμπ ο οποίος έχει αποκλειστεί οριστικά από το Twitter και μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 από το Facebook για υποκίνηση βίας στο Καπιτώλιο, σε συνέντευξή του στο Fox News χαρακτήρισε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ και άλλους επικεφαλής εταιρειών νέας τεχνολογίας «άρρωστους».

Αναφερόμενος ειδικά στον CEO του Facebook, ο Τραμπ  βγήκε εκτός ορίων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «ερχόταν στον Λευκό Οίκο και μού φιλούσε τον κ….». «Και έλεγα: ‘Ω,  καλό είναι αυτό’. Έχω τον επικεφαλής του Facebook που έρχεται με την υπέροχη σύζυγό του. Και έρχονται και έχουν δείπνο μαζί μου στον Λευκό Οίκο. Και μετά βλέπεις τι κάνουν για μένα και για τους Ρεπουμπλικάνους, και είναι απλώς τρελό. Αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος».

Από το στόχαστρο δεν ξέφυγε και το άλλοτε αγαπημένο του Twitter, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την μετέτρεψε από «αποτυχημένη επιχείρηση» σε επιτυχία. «Η πλατφόρμα “έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος” τώρα που δεν είμαι εκεί» υποστήριξε ο Τραμπ.

Νομικοί σχολιάζουν ότι οι αγωγές του Τραμπ είναι καταδικασμένες σε αποτέλεσμα, εν μέρει ως αποτέλεσμα των ελαττωματικών επιχειρημάτων τους για την Πρώτη Τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος.
Πηγή: businessinsider.com