ΠΑΤΡΑ: Η Λιολιώ Κολυπέρα δίνει την δική της μάχη, αυτή την φορά με τον κορονοϊό


Miα ακόμα δύσκολη μάχη καλείται να δώσει η πρόεδρος του συλλόγου “Αλμα Ζωης” στην Αχαϊα, Λιολιώ Κολυπέρα, αυτή την φορά με τον κορονοϊο.

Η κ. Κολυπέρα νόσησε πριν απο λίγες ημέρες και ενώ αρχικά παρέμενε στο σπίτι της τα συμπτώματα έγιναν πιο βαριά με συνέπεια η νοσηλεία της να θεωρηθεί απαραίτητη.  Το βράδυ της Πέμπτης κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στην ΜΕΘ και η διασωλήνωση της.

Το πρώτο σύμπτωμα που θορύβησε την Λιολιώ Κολυπέρα ήταν ο πυρετός. Έκανε το απαραίτητο τέστ, το οποίο βγήκε θετικό και απο εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια της.

Η πρόεδρος του συλλόγου πριν απο χρόνια είχε καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο και απο την θέση της στο “Αλμα Ζωής” προσπαθούσε πάντα να ενημερώνει για τα οφέλη της πρόληψης και να στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι ο καρκίνος νικιέται!!! Για το θέμα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση του συλλόγου στα social media.

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες δεχόμαστε άπειρα ερωτήματα σχετικά με τη Λιολιώ μας, σας ανακοινώνουμε ότι η αγαπημένη σε όλους και υπερδραστήρια Πρόεδρος μας, δίνει μια μάχη, όχι με τον συνηθισμένο της αντίπαλο, τον καρκίνο, αλλά, αυτή την φορά, με την ύπουλη covid – 19.

Χρειάζεται τις ευχές, τις προσευχές, την σκέψη, την αγάπη και τη θετική ενέργεια όλων μας…. για ενίσχυση στον αγώνα της….. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!!!»

Ο SKAIPATRAS εύχεται στην Λιολιό περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Η Λιολιώ Κολυπέρα δίνει την δική της μάχη, αυτή την φορά με τον κορονοϊό"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*