Γιώργος Ασημακόπουλος – Αποφασίστηκε το μέλλον του στον ΑΝΤ1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 μετά την δυσαρέσκεια του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον ρόλο του στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Happy Day, ο πρώην παίκτης του Survivor ανακοίνωσε στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής και στη Φαίη Σκορδά ότι αποχωρεί.

Ο λόγος; Αφενός οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού έχει μαγαζιά με ρούχα, αφετέρου ο ρόλος που του δόθηκε στην εκπομπή, δεν είναι αυτός που περίμενε ότι θα έχει.

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν, λοιπόν, τον Γιώργο Ασημακόπουλου να μην εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή έγινε η έκπληξη.

«Αποφασίσαμε από σήμερα, ότι παρουσιαστής αυτής της εκπομπής θα είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Και σιγά σιγά θα πάρω εγώ τη Φαίη και το αυτοκίνητο της εκπομπής και θα φύγουμε. Και μένει ο Γιώργος Ασημακόπουλος» είπε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τα πράγματα.

«Λίγο να το πω γιατί από εχθές με έπαιρναν διάφορα τηλέφωνα. Ο Γιώργος έχει τα μαγαζιά και πηγαίνει. Δεν έχει πωλητές και πωλήτριες είναι εκεί. Οπότε θα έρχεται στην εκπομπή όταν μπορεί, αλλά θα κάνουμε και τις συνεντεύξεις που έχουμε προγραμματισμένες», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να προσθέτει πως έχει αυξημένες υποχρεώσεις και πως λατρεύει την παρουσιάστρια που τόσο πολύ τον έχει στηρίξει.