«Αλώβητοι» οι διαιτητές Αχαΐας στο σεμινάριο ΟΔΚΕ

«Κύριοι πήγαν και κύριοι έφυγαν» από τη Θεσσαλονίκη και το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΔΚΕ οι διαιτητές – μέλη του συνδέσμου Αχαΐας.

Είχαν και πάλι πολύ καλή εικόνα όχι μόνο στα τεστ (αγωνιστικά και γραπτά) αλλά και στην όλη τους παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου που κατά γενική ομολογία ήταν από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.

Παρόλα αυτά και σε αριθμούς, από τους 22 ρέφερι που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη (έλειπαν δικαιολογημένα οι Κρεσταινίτης και Λαμπίρης, ενώ ο Σοφιανόπουλος δεν έτρεξε), υπήρξε μια απώλεια, της Ευαγγελίας Τσουρή, η οποία κόπηκε με δραματικό τρόπο στο παλίνδρομο αφού σταμάτησε στον 64ο γύρο από τους 66 συνολικά που έπρεπε να κάνει!

Όλοι οι υπόλοιποι (άντρες και γυναίκες) πέρασαν τις εξετάσεις κι ετοιμάζονται να ριχθούν στη δράση της νέας περιόδου.

Τρεις μάλιστα από αυτούς (Κωνσταντινίδου, Μαρινάκης και Μακρόπουλος) τις προηγούμενες ημέρες σφύριξαν παιχνίδια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων της Αθήνας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

«Κάλπη» για τον Οκτώβριο

Στα εσωτερικά του συνδέσμου Αχαΐας τώρα, τον άλλο μήνα θα πρέπει να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, κάτι όμως που δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει.

Προς το παρών στην προεδρική καρέκλα συνεχίζει να βρίσκεται ο Ανδρέας Μακρόπουλος, όμως οι διεργασίες και το παρασκήνιο καλά κρατούν και δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει για τα καλά το σημερινό αρκετά «θολό» τοπίο στα κοινά του συνδέσμου.

 

Μίλτος Σπυρόπουλος