ΠΑΤΡΑ: Μήνυση στο υγειονομικό προσωπικό για νοσηλεία του υπέβαλε άνδρας – Δεν πίστευε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό


Ασθενής που ανάρρωσε από κορονοϊό, μήνυσε σχεδόν όλο το υγειονομικό προσωπικό που ασχολήθηκε με τη νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, για τον τρόπο που έγινε η νοσηλεία του και επειδή του έκαναν τραχειοστομία. Σημειώνεται ότι ο ασθενής ήταν ανεμβολίαστος.

Σύμφωνα με πληροφορίες 4 η νοσηλεία του ασθενούς, που μήνυσε γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό, κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις ο ασθενής αποσωληνώθηκε ζήτησε δείγμα για να το εξετάσει εκτός νοσοκομείου γιατί δεν πίστευε πως έπασχε από κορονοϊό.

Ο ασθενής αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από τον κορονοϊό και το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη, με την νοσηλεία του να διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

«Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει» αναφέρει το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου καθώς η μήνυση έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε για το θέμα ο καθηγητής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος: «Επειδή το πράγμα πέρα από τραγελαφικό αρχίζει και χοντραίνει, μήπως οι Ιατρικοί σύλλογοι πρέπει να κάνουν και 10-20 μηνύσεις για ηθική βλάβη, συκοφαντική δυσφήμηση, οτιδήποτε (δε τα ξέρω και καλά), σε ασθενείς, συγγενείς και λοιπούς αρωγούς να τελειώνει το θέατρο του παραλόγου;».

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Μήνυση στο υγειονομικό προσωπικό για νοσηλεία του υπέβαλε άνδρας – Δεν πίστευε ότι είχε νοσήσει από κορονοϊό"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*