Mad Clip – Ανατροπή για το τροχαίο: Πώς σκοτώθηκε ο τράπερ – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Νέα ευρήματα ανατρέπουν τα όσα πιστεύαμε για τον θάνατο του Mad Clip ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την προηγούμενη Πέμπτη και βύθισε στη θλίψη τους θαυμαστές του. Την ίδια ώρα συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του που εξήγησε ότι ο γιος του ήταν λάτρης της ταχύτητας και ότι πολλές φορές ο ίδιος του έλεγε να προσέχει.

Σύμφωνα με το Mega, ο Mad Clip υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο. Ο θάνατός του όμως, πιθανότατα, δεν ήταν ακαριαίος. «Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», λέει ο Παντελής Αλεξάνδρου, ιατροδικαστής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

«Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει», συμπληρώνει ο ιατροδικαστής.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έπαθε κάτι πριν χάσει τον έλεγχο»

Ο Παντελής Αλεξάνδρου σημείωσε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά μόλις βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Μιλάμε σίγουρα για πολλαπλές κακώσεις με τέτοιες ταχύτητες».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, όταν υπάρχει προφανή αιτία θανάτου, δε ζητούνται ιστολογικές εξετάσεις αλλά μόνο τοξικολογικές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γνωρίζουμε αν πριν το ατύχημα ο γνωστός τράπερ είχε πάθει κάτι, όπως ισχαιμικό επεισόδιο. «Αν πιο πριν το άτομο είχε υποστεί μια ισχαιμία για παράδειγμα, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε», τονίζει.

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ό,τι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.

Αποκαλύψεις από τον πατέρα του

Την ίδια ώρα συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του Mad Clip μετά το τροχαίο. Μιλώντας στον Alpha εξήγησε ότι ο γιος του ήταν λάτρης της ταχύτητας και ότι πολλές φορές ο ίδιος του έλεγε να προσέχει.

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε ο πατέρας του, εγώ δηλαδή. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε και ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων ξέρουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει όμως ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε μαζί πολλές φορές», δήλωσε ο πατέρας του Mad Clip.

Και συνέχισε: «Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου κι εγώ του έλεγα “αγόρι μου, μην οδηγάς έτσι, δεν είναι καλό. Πήγαινε σε μία πίστα”. Ήταν το χόμπι του, ήθελε να ξεφεύγει με αυτό τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό… ότι δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”. Του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει».

«Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος, εννέα στις δέκα φορές ποτίζεται το γκαζόν, ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε και είναι πιθανόν να είχε πάρει νερό ο τροχός» κατέληξε.