(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Νέο μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας ο Απόστολος Κοντής – Στη θέση Παπαβραμόπουλου


Ανέλαβε στις 06/09/2021 τα καθήκοντά του το μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Καλαβρύτων κ. Αποστόλος Κοντής του Χαραλάμπους, μετά την ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου, σύμφωνα με την 15/2019 απόφαση ανακήρυξης του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων, καταλαμβάνοντας την θέση του Συμβούλου της Κοινότητας κ. Παπαβραμόπουλου Νικολάου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, διατελώντας σύμβουλος κατά το ήμισυ της θητείας (09/2019-09/2021), καθώς οι ανωτέρω είχαν καταλάβει με ίδιο αριθμό ψήφων την τρίτη εκλόγιμη θέση του επιτυχόντος συνδυασμού.
Ο Απόστολος Κοντής γεννήθηκε και ζει μόνιμα στα Καλάβρυτα. Εργάστηκε επί έτη ως τραπεζικός υπάλληλος στο Τοπικό Υποκατάστημα Καλαβρύτων της Εθνικής Τράπεζας, από όπου αποχώρησε το 2019, ενώ μέχρι και το 2016 υπηρέτησε παράλληλα στο γραφείο συναλλαγών της ΕΤΕ στην Κλειτορία.
Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με σημαντική προσφορά στην πολιτιστική ζωή της πόλης, ως δραστήριο μέλος του Θεατρικού Ομίλου Καλαβρύτων «Πάνος Μίχος» με συμμετοχή στα θεατρικά δρώμενα του Ομίλου και στην Αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών 1821.
Είναι παντρεμένος με την κ. Δεσποτοπούλου Κων/να, Φιλόλογο του Γυμνασίου Καλαβρύτων και έχουν δύο παιδιά.

Be the first to comment on "(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Νέο μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας ο Απόστολος Κοντής – Στη θέση Παπαβραμόπουλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*