Μεγάλη φυτεία κάνναβης σε… αρδευτικό κανάλι στην Κατερίνη

Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα κρυμμένοι ολόγυρα και, μόλις εμφανίστηκε ο καλλιεργητής, τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες

Χωρίς να κοπιάζει εξασφάλιζε το πότισμα της αρκετά μεγάλης χασισοφυτείας που καλλιεργούσε σε περιοχή της Πιερίας ένας Έλληνας, καθώς την είχε απλώσει κατά μήκος ενός αρδευτικού καναλιού! Όμως, η φυτεία εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των ανδρών της Ασφάλειας Κατερίνης.
Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα κρυμμένοι ολόγυρα και, μόλις εμφανίστηκε ο καλλιεργητής, τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Στο σημείο δίπλα στο κανάλι βρέθηκαν 89 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,40 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, αλλά ένα χασισόδεντρο ύψους 1,90 μέτρου κατασχέθηκε σε ένα παρακείμενο αγρόκτημα, όπου το καλλιεργούσε ο ίδιος.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 31 γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Protothema.gr