ΠΑΤΡΑ: Αποκάλυψη Μαστοράκου – Πιέσεις σε γιατρούς από πολίτες που θέλουν ν’ αποφύγουν τα εμβόλια – Έλεγχος στα Εμβολιαστικά Κέντρα

Όπως αποκαλύπτει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Αννα Μαστοράκου, μια πολύ μικρή μερίδα αντιεμβολιαστών υγειονομικών επιχειρεί να παρεισφρήσει και να αλλοιώσει το σύστημα εμβολιασμού!
Η ίδια έχει λάβει πλήθος αναφορών από γιατρούς για πιέσεις που δέχονται από αντιεμβολιαστές να εκδώσουν πλαστά πιστοποιητικά αλλά και θετικά ράπιντ τεστ, ώστε να εξασφαλίσουν ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης.

«Καλό είναι να μπει πιο αυστηρός έλεγχος στις διαδικασίες με τις οποίες επιλέγονται οι γιατροί που μπαίνουν στους εμβολιασμούς και να γίνουν όλες οι νομικές ενέργειες, ώστε να μαζευτούν κάποιοι. Θα πρέπει στους γιατρούς που μπαίνουν στο πρόγραμμα να γίνει αυστηρός έλεγχος», σημειώνει η κ. Μαστοράκου.
Και προσθέτει: «Ανθρωποι με αντιεμβολιαστική συμπεριφορά δεν μπορεί να έχουν πόστο -είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα- σε εμβολιαστικά κέντρα. Θα πρέπει να ελέγχονται πριν μπουν. Θα πρέπει να υπάρξει επιτήρηση στα πρόσωπα».