Πρεμιέρα στο τουρνουά του Ολυμπιακού, φιλικό του Παναθηναϊκό με τον Απόλλωνα Πάτρας

Πρεμιέρα στο τουρνουά του Ολυμπιακού, φιλικό του Παναθηναϊκό με τον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Λαύριο (20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και το Περιστέρι την Μονακό (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην 1η ημέρα του τουρνουά του Ολυμπιακού για τον κορονοϊό, ενώ λίγο νωρίτερα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πάτρας (17:00) σε άλλο φιλικό.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει τα επίσημα (φιλικά) αποκαλυπτήριά του στο κοινό της ομάδας, αφού υποδέχεται το Λαύριο (20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο του τουρνουά bwin Tournament Against Covid-19 (4-5/9).

Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Κώστα Παπανικολάου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη, παίζοντας κόντρα σε ένα νέο Λαύριο, το οποίο πέρυσι αναδείχθηκε δεύτερο στην Stoiximan Basket League.

Λίγο νωρίτερα, το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Μονακό (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά, σε ένα πολύ δυνατό τεστ για το σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ετοιμάζεται για το τρίτο φιλικό του παιχνίδι, αφού θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πάτρας.

Οι “πράσινοι” μέχρι στιγμής έχουν δύο νίκες στο ενεργητικό τους, κόντρα σε Αϊόνα και Περιστέρι.

Προμηθέας εναντίον Ιωνικού BC στην Πάτρα

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα θα δώσουν σήμερα (4/9) και ο Προμηθέας με τον Ιωνικό BC στην Πάτρα. Αυτό είναι το πρώτο φιλικό των Πατρινών την φετινή σεζόν και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ είναι το τρίτο για τους Νικαιώτες, που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής το Αϊόνα και τον Ολυμπιακό.