Δυνατό τεστ με Ελβετία για την Εθνική

Η Εθνική Ελλάδας σε λίγες ημέρες μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και απόψε δίνει ένα δυνατό τεστ κόντρα στην Ελβετία.

Απόψε στη Ζυρίχη ο Τζον Φαντ Σιπ έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα και να κάνει κάποιες δοκιμές αναφορικά με ορισμένα πρόσωπα ενόψει των παιχνιδιών με Κόσοβο (εκτός έδρας, 5/9) και Σουηδία (στο ΟΑΚΑ, 8/9).

Όπως όλα δείχνουν, η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί με 4-2-3-1, όμως δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του αγώνα να μετατραπεί αυτό σε 4-3-3.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται κατά πάσαν πιθανότητα ο Πασχαλάκης και στην άμυνα θα αγωνιστούν από δεξιά προς αριστερά οι Ανδρούτσος, Τζαβέλλας (ή Χατζηδιάκος), Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τσιμίκας.

Μπουχαλάκης και Σιώπης θα αποτελέσουν το δίδυμο στα χαφ, καθώς ο Ζέκα είναι τιμωρημένος για το ματς με το Κόσοβο.

Αριστερά ως εξτρέμ θα παίξει ο Γιαννούλης, μπροστά από τα χαφ θα βρίσκεται ο Μπακασέτας, ενώ για δεξιά υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τους Βρουσάι, Μάνταλο και Λημνιό. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Παυλίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι εξής: Διούδης, Σάλιακας, Μαυροπάνος, Κούτρης, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάνης, Φούντας, Τζόλης (που έχει πρόβλημα τραυματισμού), Δουβίκας.