Θύμα ληστείας ο Τομ Κρουζ – Έγιναν «καπνός» αποσκευές αξίας 100.000 ευρώ

Στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται ο πασίγνωστος ηθοποιός, Tom Cruise, για τα γυρίσματα της ταινίας «Mission Impossible 7», ζώντας την όλη κατάσταση στο έπακρο, καθώς μόλις πριν από μερικές ημέρες προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο σπίτι μιας οικογένειας εν ώρα γυρισμάτων.

Η είδηση ωστόσο αφορά το γεγονός ότι λήστεψαν το αυτοκίνητο του σωματοφύλακά του, μέσα στο οποίο υπήρχαν αποσκευές αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με την «The Sun», οι κλέφτες κατάφεραν να υποκλέψουν το σήμα που στέλνει το αυτοκίνητο στο κλειδί για να ξεκινήσει, ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από το «The Grand Hotel» στο Birmingham.

«Ο Tom κινούνταν με αυτό το αυτοκίνητο όσο βρίσκεται στο Birmingham και μερικές από τις αποσκευές και τα υπάρχοντά του ήταν μέσα σε αυτό όταν το έκλεψαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε επειδή ήταν εξοπλισμένο με ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού, αλλά όλα όσα βρίσκονταν μέσα σε αυτό, είχαν εξαφανιστεί. Πρόκειται για ένα ντροπιαστικό γεγονός για την ομάδα ασφαλείας του και ο σωματοφύλακας που το οδηγούσε τρελάθηκε, αλλά όχι τόσο όσο ο Tom Cruise», ανέφερε πηγή με γνώση της υπόθεσης.

Από την άλλη, ο σωματοφύλακας που είναι επικεφαλής του προσωπικού ασφαλείας του ηθοποιού φαίνεται να ανακάλυψε το κλεμμένο αυτοκίνητο νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με πηγή να αναφέρει πως οι ληστές, κατάφεραν να πάρουν το αυτοκίνητο μόλις λίγα λεπτά αφού πάρκαρε στο ξενοδοχείο, ενώ ο ηθοποιός γύριζε σκηνές για την ταινία στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, η εφημερίδα, αναφέρει πως η BMW κατάφερε να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο του Hollywoodιανού ηθοποιού μέσα σε λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Πηγή: must