«Συγχαρητήρια Μυλωνά προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων»

Τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχές του για τη μελλοντική τους πορεία απηύθυνε σήμερα (27/3) ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς προς τις νέες και τους νέους συνδημότες που πέτυχαν φέτος στις εισαγωγικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

«Απευθύνω συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους συνδημότες μας που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια. Η προσπάθειά τους ανταμείφθηκε και ανοίγει τώρα ο δρόμος για την απόκτηση πανεπιστημιακών γνώσεων και δεξιοτήτων που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. Εύχομαι να έχουν γόνιμες και παραγωγικές σπουδές και παράλληλα να συγκροτήσουν μια πλήρη προσωπικότητα ακαδημαϊκού πολίτη» ανέφερε ο Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε:

 

«Ταυτόχρονα η σκέψη μου στρέφεται στους νέους και τις νέες που φέτος δεν τα κατάφεραν. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στην ηλικία των 18 χρόνων που βρίσκονται, υπάρχει μπροστά τους ένα πλήθος από διαθέσιμες επιλογές. Από την επανάληψη της προσπάθειάς τους για εισαγωγή στα πανεπιστήμια, έως την απόκτηση γνώσεων και ικανοτήτων που δεν είναι απαραίτητα πανεπιστημιακές, αλλά που ανοίγουν μπροστά τους εξαίρετους δρόμους ζωής», υπογράμμισε ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε:

 

«Στους νέους κατοικεί το μέλλον του τόπου μας. Γι’ αυτό και εκεί βρίσκεται, πρέπει να βρίσκεται όλη μας η έγνοια, τόσο ατομικά όσο και τους Δήμου συνολικά», κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.