ΦΩΤΟ: Πρώτη προπόνηση με ενθουσιασμό και σοβαρότητα για τον Προμηθέα

Πρώτη επίσημη προπόνηση σήμερα για τους παίκτες του Προμηθέα, που μπήκαν στο παρκέ του Καστελόκαμπου με αισιοδοξία και χαμόγελα για την νέα σεζόν 2021-2022.

Στο γηπεδο ήταν παρών όλοι οι παίκτες του Προμηθέα: Νίκος Γκίκας  Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Αγραβάνης, , Νίκος Ρογκαβόπουλος, Ν. Μπαζίνας, Γ. Τανούλης  ενώ από τους ξένους οι Σβαρτς, Ρει, Γκαντι, Γκραντ και Χαντ. Η μόνος που  απουσίαζε ήταν  ο Μαιλς που θα έρθει την Πέμπτη για ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Λουίς Κασιμίρο: « Το ρόστερ έκλεισε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Λουίς Κασιμίρο:Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα που έχουμε. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι στον Προμηθέα. Χτίζουμε την ομάδα βήμα βήμα, και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Έχουμε κλείσει με το ρόστερ, και έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Νιώθω ότι κάθε θέση έχει καλυφθεί, και το βλέπω μέσα και από τις προπονήσεις. Έχουμε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ και είμαστε έτοιμοι.

Αυτή την στιγμή σκέφτομαι την δουλειά, ώστε να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω σε κάθε προπόνηση να κάνουμε και κάτι καλύτερο. Αυτές οι μέρες θα είναι καθοριστικές και είμαστε έτοιμοι για το Σούπερ Καπ.

Η σεζόν είναι πάρα πολύ μεγάλη, και εννοείται ότι υπάρχει ποιότητα στις μικρές ηλικίες, για αυτό θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε νεαρούς παίκτες μέσα στην χρονιά.

Ενώ από την πλευρά των παικτών ο Χάρης Γιαννούλης δήλωσε: « Δεν έχω πολλά να σας πω. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω να είμαι κομμάτι του Προμηθέα. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει με πολλές αλλαγές, και φυσικά με καινούργιο προπονητή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν βρίσκεσαι στον Προμηθέα το μόνο που έχεις σαν στόχο είναι να πρωταγωνιστείς».