Αίγιο: Συναυλία με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων

«Συναυλία με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης» είναι ο τίτλος της πολιτιστικής εκδήλωσης που   διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο.

 Ο Βασίλης Τσιτσάνης διήνυσε μια δημιουργική περίοδο 45 ετών συνεχούς παρουσίας στο πάλκο πλαισιωμένος μέχρι το τέλος της ζωής του από ταλαντούχους μουσικούς καλύπτοντας τη βαθιά ανάγκη του να επικοινωνήσει με το κοινό και να εμπνευστεί από αυτό. Αυτήν ακριβώς την προσήλωση του Τσιτσάνη υπηρετεί η ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης. Εξαίρετοι μουσικοί και ερμηνευτές παρουσιάζουν τα τραγούδια του μεγάλου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχηση τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν.

Η συναυλία είναι ανοικτή στο κοινό, καθώς σκοπεύει να μεταφέρει ένα γνήσιο λαϊκό κλίμα και να δώσει νέα πνοή στα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, πάντα με σεβασμό και προσήλωση στο πνεύμα του δημιουργού.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν  όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς κύριο μέλημα είναι προστασία των συμμετεχόντων αλλά και του κοινού.