20χρονος Πατρινός χτυπήθηκε από προπέλα ταχυπλόου ενώ έκανε θαλάσσια σπορ

Σοβαρό ατύχημα έγινε το πρωΐ στις 7 περίπου, στον Μύτικα στη θάλασσα, όπου το επείγον περιστατικό έφτασε στο Κ.Υ. Μύτικα όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο νεαρός άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στην Λευκάδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σύμφωνα με το lefkadapress χτυπήθηκε από προπέλα δικού του ταχυπλόου, ενώ βρισκόταν κάποια στιγμή πάνω σε σανίδα θαλάσσης, κάνοντας θαλάσσια σπορ.

Ο εικοσάχρονος με καταγωγή από την Πάτρα, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες o άνδρας νεαρής ηλικίας χτυπήθηκε από μικρό βοηθητικό σκάφος θαλαμηγού 18 μ. περίπου ενώ έκανε θαλάσσια σπορ στην θαλάσσια περιοχή της Επισκοπής Καλάμου. Ο νεαρός άνδρας ήταν μέλος της παρέας που έκαναν διακοπές με την θαλαμηγό και βρισκόταν στη θάλασσα μαζί με άλλα άτομα όταν το μικρό τέντερ της θαλαμηγού τον χτύπησε με την προπέλα. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας του Μύτικα και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκάδας.

Η κατάσταση του νεαρού δείχνει να είναι υπό έλεγχο ενώ στο Λιμεναρχείο Λευκάδας μεταβαίνει και η θαλαμηγός προκειμένου να γίνει προανάκριση για το συμβάν. προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας.