Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε ο Γεράσιμος Δριμάλας-Είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο

Σε τραγωδία κατέληξε η εξαφάνιση του 78χρονου Γεράσιμου Δριμάλα, ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου απο το σπίτι του το οποίο βρίσκεται στην  περιοχή των Ζαρουχλεϊκων. 

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο αδελφός του που τον αναζητούσε στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του κινητοποιήθηκαν συγγενείς εθελοντές και φυσικά οι Αρχές για τον εντοπισμό του 78χρονου.

Όσοι γνώριζαν, κινήθηκαν προς την ευρύτερη περιοχή όπου και τελικά εντοπίστηκε γιατί γειτνίαζε με εκείνη της καταγωγής του, την Κρήνη.

Ο 78χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του φορούσε γαλάζιο πουκάμισο, ριγέ σκούρα μπλε βερμούδα και σαγιονάρες, ενώ κρατούσε και μαγκούρα.

Συγγενικά του πρόσωπα και μέλη της οικογένειάς του ευχαριστούν θερμά για το σύνολο των ΜΜΕ καθώς και τους εκατοντάδες διαδικυτακούς χρήστες που κινητοποιήθηκαν άμεσα προκειμένου να ανευρεθεί ο Γεράσιμος Δριμάλας.

Σημαντικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση του συνόλου των εθελοντών αλλά και των ΜΜΕ είχε και ο γνωστός εικονολήπτης και τηλεοπτικός παραγωγός Χρήστος Ορτέντζιο, του οποίου ο Γεράσιμος Δριμάλας ήταν πεθερός.

Προανάκριση για τα αίτια του θανάτου του διενεργεί η Αστυθνομία, ενώ θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή