ΠΑΤΡΑ: ΣΟΚ “Έφυγε ο γνωστός Νίκος Παπαγεωργίου

Ο Νίκος Παπαγεωργίου υπήρξε ένας αγαθός, ανιδιοτελής άνθρωπος που μεταξύ άλλων βοήθησε την τέχνη μέσα από τη δημοσιογραφία αναδεικνύοντας τις θεατρικές ομάδες της Πάτρας τις ερασιτεχνικές κυρίως, αλλά όχι μόνο, όλη την τέχνη της Πάτρας στις εκπομπές του (για πολλά χρόνια στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι όπου συνεργαζόταν με τον Άγγελο Τσονάκα).

Ένας νέος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος πολύ δημιουργικός και «πολλά υποσχόμενος» παρόλο που είχε περάσει τα 45, μια Αγνή Φωτεινή Ψυχή και ας είχε ζήσει μια πολύ περιπετειώδη και δύσκολη ζωή με τα πολύ καλά της και τα πολλά κακά της.  Ποτέ δεν τον έκαμψαν οι δυσκολίες, παρέμενε πάντα ένα μικρό γελαστό παιδί. Ο Νίκος λιποθύμησε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γούναρη τον πήγαν στο Νοσοκομείο δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

Είχε πολλά να δώσει ακόμα και άπειρη όρεξη για να το πραγματοποιήσει. Πρόσφατα είχε αγοράσει drone και ετοίμαζε τον εξοπλισμό του για να πετύχει περισσότερα πράγματα από όσα είχε πετύχει ήδη στον οπτικοακουστικό τομέα και τον δημοσιογραφικό. .  Ο Νίκος είμαι σίγουρος είχε να προσφέρει πολλά και στην ίδια την Τέχνη από πολλά μονοπάτια. Του έκλεψαν πριν λίγες ημέρες το μηχανάκι και είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Με πολύ κόπο αυτές τις ημέρες θα έπαιρνε ένα μεταχειρισμένο για να κάνει τη δουλειά του, γιατί χωρίς μηχανάκι δεν μπορούσε. Του φώναζα πολλές φορές άδικα και είναι ένα παράδειγμα γιατί πρέπει να φερόμαστε όμορφα στους ανθρώπους που αγαπάμε όσο ζούνε. Πάντα μου απαντούσε ήρεμα γιατί ήξερε πόσο «νευρόσπαστος» είμαι. Μια πολύ καλή ψυχή που νόμιζα ότι θα ζήσει για πάντα. Μπήκε στη ζωή μου αργά το 2013 ως μαθητής μου στα Σεμινάρια Κινηματογράφου της Πάτρας και γίναμε αμέσως φίλοι και συνεργάτες. Ένας απόλυτα αφοσιωμένος φίλος και συνεργάτης, αληθινός αδελφός.  Ισχύει τελικά ότι πρέπει να «φύγει» κάποιος» για να καταλάβεις την Αληθινή του Αξία. Εύχομαι στην κοπελιά του Φωτεινή και σε όσους συγγενείς του υπάρχουν συλλυπητήρια και κουράγιο!!!