Οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν

– Όλα τα Μέλη του Σωματείου μας.
Με το υπ΄ αριθ. 31209/5.8.21 έγγραφο σας, ΚΑΚΩΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ζητάτε από τους Προϊσταμένους του Νοσοκομείου μας, να σας γνωστοποιήσουν και μάλιστα εγγράφως, προσωπικά δεδομένα Συναδέλφων.
Τους ζητάτε δηλ. να ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ
παρά και την υπ΄ αριθ. 101/30.7.21 σχετική επιστολή μας, βάσει της οποίας εγκαίρως σας είχαμε προειδοποιήσει να μην αναζητήσετε και με κανέναν τρόπο, στοιχεία εμβολιασμένων Συναδέλφων, καθ’ ότι αυτά αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούν αυτά να διακινούνται από τρίτους, όπως το κάνετε με την μη σύννομη προαναφερόμενη επιστολή σας.
σε διαφορετική περίπτωση
σας είχαμε επισημάνει ότι θα μας αναγκάσετε να προσφύγουμε εναντίον σας δικαστικά, αλλά και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
γι΄ αυτόν τον λόγο σας ΚΑΛΟΥΜΕ
Να αποσύρεται ΑΜΕΣΑ αυτό το ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ έγγραφό σας, ΚΑΛΩΝΤΑΣ παράλληλα και τους Συναδέλφους μας, που καλύπτονται από την σχετική ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ της ΠΟΕΔΗΝ που συνημμένα σας κοινοποιούμε, να μην απαντήσουν γιατί διαπράττουν αδίκημα.
Δοθείσης της ευκαιρίας να σας γνωστοποιήσουμε ότι την 26 Αυγούστου προχωράμε στην ΝΕΑ μας ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, μια ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ που μετά την προαναφερόμενη ΑΡΝΗΤΙΚΗ εκ μέρους σας ΕΞΕΛΙΞΗ αποκτά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
Ως συνδικαλιστική οργάνωση είμαστε υποχρεωμένοι να αποκρούσουμε με κάθε τρόπο τις επιλογές της Κυβέρνησης, αλλά και τις δικές σας, τις οποίες θεωρούμε εσφαλμένες και επιζήμιες για τον χώρο μας.
γι΄ αυτόν τον λόγο
Οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν, όπως το γνωστοποιήσαμε και στον Διοικητή της 6ης Υ.Πε κατά την πρόσφατη κινητοποίησή μας, όσο θα υπάρχει αυτή η αντιδημοκρατική διάταξη και θα ενταθούν εάν και εφόσον και όποτε επιχειρηθεί η εφαρμογή της, υπερασπιζόμενοι, ως έχουμε υποχρέωση, δύο βασικά πράγματα:
– Τόσο την λειτουργία του Νοσοκομείου μας, που διακυβεύεται απ΄ αυτές τις πρακτικές.
– Όσο και το όποιο μέλος μας, υποστεί την όποια βλαπτική επίπτωση, από τα προαναφερόμενα.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨