Κατερίνα Στεφανίδη: Η ζωή συνεχίζεται, είμαι έτοιμη για τη συνέχεια, ελπίζω να σας κάνω ξανά υπερήφανους

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει περάσει πολλά στάδια στην καριέρα της και ακόμα και αν δεν κατάφερε να φέρι μετάλλιο από το Τόκιο παραμένει στην κορυφή.

Η Κατερίνα που είναι πολύ ενεργή στα social media 24ώρες μετά τον μεγάλο τελικό στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και την κατάκτηση της 4ης θέσης γράφει: «Έχω μάθει ότι έχεις 24 ώρες μετά από έναν αγώνα για να χαρείς, να στεναχωρηθείς και να αισθανθείς οποιαδήποτε άλλα συναισθήματα. Μετά η ζωή συνεχίζεται χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα. Συνεχίζεις να δουλεύεις, να ζεις, και να αποδεικνύεις το ποιος είσαι. Δεν χρειάστηκα 24 ώρες, είμαι έτοιμη για την συνέχεια».

Ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον

Η Ελληνίδα επικοντίστρια σε ποηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram λίγο μετά τον τελικό λέει πως πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της αλλά όπως εξηγεί τα ολυμπιακά μετάλλια δεν είναι εύκολα.

«Η επιτυχία και η αποτυχία είναι πάντα τόσο κοντά. Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη. Σήμερα δεν κατάφερα να σας φέρω ένα ακόμα μετάλλιο και να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Αλλά σήμερα το πάλεψα όσο ποτέ. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια με ασταμάτητα προβλήματα καταφέρω να έρθω 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είμαι η μόνη αθλήτρια στον τελικό που έφτασε το φετινό της ρεκόρ. Και για αυτό δεν μπορώ να είμαι τίποτα άλλο παρά υπερήφανη. Τα Ολυμπιακά μετάλλια δεν είναι εύκολα και οι άλλες αθλήτριες ήταν ξεκάθαρα καλύτερες από εμένα σήμερα και τα άξιζαν περισσότερο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον», έγραψε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα: