(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Το ΚΙΝΑΛ για την μη συνάντηση Γεννηματά με Πελετίδη – «Δεν αποδέχθηκε κοινή συνάντηση με τις δημοτικές παρατάξεις»

Στη χθεσινή επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά και του Βουλευτή Αχαίας και πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε πυρόπληκτες περιοχές της Αρχαίας, υπήρξε εκτός της επιτόπιας επίσκεψης και η δια ζώσης ενημέρωση από τους Δημάρχους Αιγιαλείας και Ερυμάνθου, καθώς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων των δύο Δημων για τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών και κατατέθηκαν λεπτομερώς οι προτάσεις των Δημων για την αντιμετώπισή τους.
Δυστυχώς, ενώ ζητήθηκε το ίδιο, δεν υπήρξε η δυνατότητα αντίστοιχης διαδικασίας στον Δημο Πατρέων, αφου ο κ. Πελετιδης δεν αποδέχθηκε την κοινή συνάντηση με τους επικεφαλής των λοιπών δημοτικών παρατάξεων που του πρότεινε το Κίνημα Αλλαγής και την οποία είχαν ήδη αποδεχτεί οι λοιποί Δημαρχοι. Απαίτησε μάλιστα, να συναντηθεί μόνος του με την κα Γεννηματά . Το Κινημα Αλλαγής δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον ιδιότυπο αυτόν εκβιασμό του κ. Δημάρχου και να αποκλείσει απο την σοβαρότατη αυτή διαδικασία τους επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων. Λυπούμαστε βαθύτατα για την πρωτόγνωρα αντιδημοκρατική και αντιθεσμική συμπεριφορά του κ. Πελετίδη. Μπροστά σε μια τέτοια καταστροφή δεν μπορεί να χωρούν αποκλεισμοί και εγωπαθείς συμπεριφορές.