ΑΙΓΙΟ: Παρκίδες στο κέντρο για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων – Και ολιγόλεπτη στάση – στάθμευση καταναλωτών

Προς :

•Μέλη Εμπορικού Συλλόγου
•Πελάτες – Καταναλωτές – Επισκέπτες
•κ. Δήμαρχο Αιγιαλείας
κ. Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου
κοιν :
•κ. Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου
•Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου
•Δημοτική Αστυνομία
•ΜΜΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες σας, γνωρίζει τα αιτήματα σας και πιέζει για την επίλυσή τους. Θα θέλαμε να κάνουμε μια ευγενική υπενθύμιση σε όλους τους συμπολίτες, τους καταναλωτές και τους επισκέπτες μας, ότι οι παρκίδες στο κέντρο της πόλης στην οδό Κλεομένους Οικονόμου είναι για φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων καθώς και για ολιγόλεπτη στάση – στάθμευση των καταναλωτών προκειμένου να εξυπηρετηθούν με το ΙΧ τους για κάτι επείγον στην αγορά της πόλης μας.
Παρακαλούμε πολύ μην αφήνετε τα αυτοκίνητα σας σταθμευμένα για ώρες γιατί η Αστυνομία αλλά και η Δημοτική Αστυνομία διενεργούν καθημερινούς ελέγχους τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και είναι επιφορτισμένες να
πράξουν τα δέοντα . Παρακαλούμε όλους τους επισκέπτες, τους πελάτες και τους καταναλωτές να τηρήσουν τα παραπάνω για την καλύτερη λειτουργία της αγοράς του κέντρου της πόλης μας. Επί τη ευκαιρία ζητούμε για άλλη μια φορά από την Δημοτική αρχή να φτιάξει ενημερωτικές σημάνσεις και ταμπέλες στις εισόδους της πόλης αλλά και στο κέντρο αυτής. Επίσης ζητούμε από τον Δήμο να εκδώσει σε μερικές χιλιάδες αντίτυπα τον επίσημο χάρτη (σελίδα Α3 ) με όλα τα ιδιωτικά και δημοτικά πάρκινγκ, ώστε να μοιραστεί σε όλα τα μαγαζιά μας και οι συνάδελφοι μας με την σειρά τους να τον δίνουν προς ενημέρωση σε όλους τους πελάτες και επισκέπτες μας!
Ευχόμαστε να βοηθήσουμε όλοι μας στο μερίδιο που αναλογεί στον καθένα, ώστε το κέντρο της πόλης μας να γίνει πιο φιλικό, πιο λειτουργικό και πιο ανθρώπινο!