(ΒΙΝΤΕΟ) :Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο του Βαγγέλη Τεμπέλη με Γρίβα – Τσαμπά και Κοκκώνη

Με τους ήχους του κλαρίνου του Νεκτάριου Κοκκώνη και το τραγούδι «Θέλω το Θεό να τον ρωτήσω», από την Γιώτα Γρίβα και την Γωγώ Τσαμπά  φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Βαγγέλη Τεμπέλη.

Η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης που πρόσφερε πάρα πολλά στο τόπο του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Γοργοπόταμο.

Δύο από τις αγαπημένες του  τραγουδίστριες η Γωγώ Τσαμπά και η Γιώτα Γρίβα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία και με το κλαρίνο του Νεκτάριου Κοκκώνη, τραγούδησαν το «Θέλω το Θεό να τον ρωτήσω».

Η οικογένεια Τεμπέλη ευχαριστεί

«Εκ μέρους της οικογένειας ΤΕΜΠΕΛΗ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μας στήριξαν στον χαμό του αγαπημένου μας πατέρα, υιου, αδερφού και θείου Ευάγγελου Τεμπέλη , σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία εσείς και οι οικογένειες σας . Σας ευχαριστούμε τόσο για την παρουσία σας όσο και για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν».

Δείτε το βίντεο:

πηγή: tvstar.g