ΠΑΤΡΑ: Τον συνέλαβε η Αστυνομία γιατί είχε εκτεθειμένο σκύλο στον ήλιο – Σύλληψη και για…φυλάκιση


Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών, για αντίσταση.

Περί προστασίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι άφησε εκτεθειμένο στον ήλιο, σκύλο ιδιοκτησίας της, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του από θερμοπληξία.

Για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κατάστημα υπεραγοράς και αφαίρεσε από τις προθήκες δύο μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 70 ευρώ.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης την 10/06/2021 αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα, ακόμα έξι μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 200 ευρώ.